image

O nama

Na najlepšem mestu u gradu smestila se oaza prefinjenosti, senzualnosti i stručnosti sa upečatljivim valerizovanim Meni-em i enterijerom okarakterisovanim metropolom u stilu NY boha, nikoga nije ostavila ravnodušnim. Restoran Le Piaf sa kapacitetom od 45 mesta postao intelektualno gnezdo u kojem uživaju sva čula.

Sofisticiran meni u kombinaciji sa lepotom dizajnerskog enterijera daje samo još jednu notu za uživanje našim gostima. Obećavamo da ćete se osećati veličanstveno, boraveći u našem restoranu.

Restoran Le Piaf je počeo sa radom pre 5 godina, a kompletan ambijent lokala i Meni je promenjen u maju 2018-e godine. Na meniju se nalaze uglavnom specijaliteti italijansko-mediteranske kuhinje, a iz ponude se izdvajaju Biftek u ulju, Pileca Saltimboka, Rezanci od piletine sa hrskavim povrcem i karijem, Njoke sa biftekom, Paciji batak sa pireom od cvekle i aromatizovanim krompirom, Losos salata.. ali to su samo neka od jela koje možete probati kod nas.

image

Doživite nešto novo, drugačije, ukusnije i bolje, posetite restoran Le Piaf koji će sigurno postati i Vaše omiljeno mesto za uživanje. Posedujemo bastu u letnjem periodu sa 45 sedećih mesta.

Kada niste u mogućnosti da dođete do restorana, obezbeđena je dostava hrane na kućnu adresu na teritoriji Novog Sada, a taj servis je dostupan od 08 do 22.30h.

Iako Le Piaf nema svoj parking, u neposrednoj blizini ima dosta javnih parking mesta, što olakšava dolazak gostiju. Muzika u restoranu primerena je ambijentu, konceptu i ponudi.

Bavimo se organizacijom proslava i promocija manjeg kapaciteta. Novi program večeri je u planu od oktobra 2018. 

Šta drugi misle o nama

Pic

Izuzetno prijatan ambijent. Posebno moram pohvaliti muziku, pošto je, po mom mišljenju, najbolja u gradu. A, što se osoblja tiče: takođe, sve pohvale.

Miloš Petrović
Pic

Znači... Čokoladni sufle... Savršeni spoj.. vreline i ledenog. :)  Preporucujem Le Piaf. Prijatan ambijent, odlicna hrana i kulturno osoblje. Odlican izbor.

Marija Petrović
Pic

Hrana je fantastična a mesto je prelepo.
Volimo taj deo Novog Sada, izdvojen a opet u centru grada. Najbolje osoblje i zaista usluga koja se traži kad idete negde da dobro pojedete.

Jelena Mitić